Pinkie Pie and the rockin' pony party

Hoe Pinkie Pie door een feestje serieus werd

 

Pinkie Pie schrikt zich kapot. Op de kalender staat geen enkel feestje! Dat is gewoon on-mo-ge-lijk!    Pinkie Pie is de beste partyplanner van heel Equestria. Pinkie laat het niet gebeuren dat er geen feestje is. Na even nadenken weet ze al welk feestje het dit keer wordt. Het is net lente en Pinkie heeft springveren gevonden. In het Engels heet de lente Spring, dus het wordt het de spring-sproing-spring party!

Het wordt weer een geweldig feest met springkastelen en al. Er zijn zelfs nieuwe ponies gekomen! Maar….. zijn het welnieuwe ponies? Het is de familie van Pinkie Pie! Ze komen nooit zomaar naar een feestje of naar Ponyville. Er moet dus wel iets aan de hand zijn. Dat is ook zo, want de Rockfarm van Pinkies familie is in groot gevaar. Iedereen wilt tegenwoordig van die mooie glimmende stenen en diamanten hebben. Maar niemand wilt nog de stenen van de familie Pie kopen. De Rockfarm zal niet lang meer bestaan.

Pinkie Pie zou Pinkie Pie niet zijn als ze er geen oplossing voor wist. Een Rockin’ Pony Party zal vast helpen. De ouders van Pinkie Pie zien het helaas niet zitten. Ze willen graag koninklijk advies van prinses Twilight Sparkle. Pinkie moet een serieus gaan doen want feestjes kunnen niet alle problemen oplossen. Dit kwetst Pinkie heel diep. Ze zal beter haar best doen om wat serieuzer te zijn. Maar wat doet Pinkie nu? Ze verft al haar muren grijs en bruin en doet haar feestspullen weg. Pinkie is helemaal niet meer gelukkig. Ze noemt zichzelf Pinkie Serious Pie en haar manen hangen slap naar beneden. Pinkie wilt niet eens helpen om de ballonnen perfect te krijgen! Het probleem blijkt nog erger dan het al was….

 

Zou iemand Pinkie Pie nog vrolijk kunnen krijgen?

Zal Pinkie Pie ooit nog een feestje voorbereiden?

En natuurlijk… kan iemand de Rockfarm redden?

 

Lees het zelf in Pinkie Pie and the rockin’ pony party!

Vergeet jouw feestkanon niet!