Lucy Longwhiskers gets lost

Magic Animal Friends - Lucy gets lost

 

De ouders van Lucy hebben een boerderij. Maar het is niet zomaar een boerderij, want ze hebben er een ziekenhuis voor wilde dieren van gemaakt. Er zijn veel dieren waar ze voor moeten zorgen. Lucy houdt ervan om te helpen en is net erg druk bezig met het voeren van de konijnen als haar beste vriendin Jess eraan komt. Het is nu zomer, dus kunnen ze elke dag helpen in het dierenziekenhuis!

Dan gebeurt er iets vreemds. Als Lily en Jess een speciale gouden kat volgen vinden ze een magische boom. In de boom is een kleine deur. Als Lily en Jess er naar binnen gaan, komen ze in een heel zonnig bos terecht. Het bos heet het Vriendschapsbos. Er zijn kleine huisjes, cafés en andere verschillende gebouwtjes. Wie zouden daar wonen? Het zijn de dieren die in het bos leven. Lily en Jess kunnen met alle dieren praten en ze zijn ook bijna even groot als de dieren. Het is zo mooi!

Maar het is niet allemaal mooi. Lily en Jess zijn hier blijkbaar gekomen om de magische dierenvrienden te helpen. Het Vriendschapsbos is in gevaar! De kwade heks Grizelda wilt het vriendschapsbos voor zichzelf hebben. Samen met haar hulpjes de Boggits (een soort trollen) zal ze alles doen om het Vriendschapsbos voor zichzelf te krijgen. Ze kidnappen, oh nee konijn-nappen zelfs hun nieuwe kleine vriendin Lily Longwhisker, een klein konijntje. Lily en Jess krijgen hulp van Goldie de kat en Mr Cleverfeather de uil. Zijn geheime pad tussen de boomtoppen is superhandig! Zal het hen lukken om Lucy Longwhisker en het Vriendschapsbos te redden?

Lees het in: Magic Animal Friends – Lucy Longwhiskers Gets Lost (Het eerste deel van de serie).