The Nevergirls

The Nevergirls

Droom jij er ook van om naar Nooitgedachtland te gaan? Om elfjes te ontmoeten, met dieren te praten en met elfenstof echt te kunnen vliegen? Het overkomt Kate, Mia, Lainey en Gabby wanneer ze in de tuin aan het spelen zijn. Plotseling zweeft er een elfje in de tuin. Wanneer Gabby haar handen om het elfje heen legt, flitsen de meisjes opeens naar een heel andere wereld. Ze zijn in Nooitgedachtland! 

In een flits

Het elfje Prilla heeft een bijzondere gave. Door te knipperen, kan ze naar een plek in de mensenwereld en weer terug naar Nooitgedachtland. Vandaag ging het alleen even anders. Ze nam de meisjes mee. Er is alleen een groot probleem. Terug naar huis knipperen wilt niet lukken. Moeten de meisjes nu voor altijd in Nooitgedachtland blijven? Lees het in deel 1: In een flits.

De geheime doorgang

Eindelijk is het gelukt weer naar mensenland terug te gaan. In de Elfenvallei is Fauntje de muis Kleefkruid kwijt geraakt. Ze is naar hem op zoek en komt in een mensentuin terecht. Hoe kan dat nou? Wanneer ze probeert te vluchten, komt er een kat achter haar aan. Wat nu?!

De meisjes vinden Kleefkruid wel in hun huis. En ze zijn hun kat kwijt. Zou er dan toch nog een doorgang zijn tussen de mensenwereld en Nooitgedachtland?

Lees het in deel 2: De geheime doorgang

Een wens naar huis

In deel 3: Een wens naar huis komt Gabby vast te zitten in Nooitgedachtland. De geheime doorgang naar Nooitgedachtland is gerepareerd door hun vader. Gabby is stiekem naar de Elfenvallei gegaan en nu kan ze niet meer terug. Maar ook het elfje Rosetta zit vast, alleen zit zij vast in de mensenwereld. Hoe kunnen ze ooit weer naar hun eigen huis terugkeren?

De magische mist

In deel 4: De magische Mist is er iets heel bijzonders aan de hand. Er is een magische mist in de Elfenvallei en niemand weet waar het vandaan komt. Misschien is het wel gevaarlijk. Wanneer ze ontdekken dat het van magische mistpaarden komt, wilt Kate heel graag naar deze paarden toe. Stiekem rijdt ze zelfs op een van de mistpaarden! Het gaat alleen niet zo makkelijk als ze dacht, want ze verdwaalt in Nooitgedachtland. Haar vriendinnen zijn bang dat ze nooit meer terug zal komen.

Bruiloft met vleugels

Gelukkig komt alles weer goed. Gabby mag bruidsmeisje zijn op de bruiloft van haar oppas. Het elfje Bess wilt heel graag weten hoe het is op een mensenbruiloft. Gabby haalt haar stiekem op om neemt haar mee in het bloemenmandje. Het is er echt prachtig. Maar natuurlijk gaat het niet zonder problemen. Bess wordt ontdekt en de mensen proberen haar te vangen. Zal de bruiloft nog goed komen? Lees het in deel 5: Bruiloft met vleugels!

Het wilde woud

Het laatste deel dat naar het Nederlands is vertaald is deel 6: Het wilde woud. Lainey heeft een echte rotdag. Alles gaat fout en iedereen moppert op haar. In zwemles heeft ze al helemaal geen zin. Wanneer Lainey naar Nooitgedachtland gaat, staat ze zelfs bijna op elfje Prilla. Prilla schrikt heel erg en roept dat Lainey echt een enorme Kluns is! In elfentaal betekent mens een Kluns, maar dat vindt Lainey helemaal niet leuk. Dan ontmoet Lainey in Nooitgedachtland een groepje jongens. Ze hebben het steeds over Peter Pan en hebben kleren aan waardoor ze op dieren lijken. Wil Lainey nog wel terug naar de mensenwereld?