Supershetty's op tv

De teeveetroela en een supershetty-plan

Choco en Koekie weten niet wat ze horen. Er komt iemand van de tv!! Dat is blijkbaar een of andere doos met een venster erin en daarin kan je de tweebeners dus zien. Choco vertrouwt het niet helemaal, maar wanneer hij hoort dat Ole beroemd zal worden, is hij het hier niet mee eens. Niet Ole moet beroemd worden, maar zij: de supershetty’s!

Choco bedenkt een plan en zijn vrienden moeten hem erbij helpen. Maar dan moet hij wel die Teeveetroela zien te overtuigen. En dat is nog niet zo makkelijk als je zou denken hoor. De Teeveetroela laat hen allemaal dingen doen die ze helemaal niet winnen. Uitbreken, dat is waar Choco en Koekie goed in zijn. En dieven vangen, dat kunnen ze ook heel goed. Maar die stomme Teeveetroela wil dat ze met mandjes op hun rug gaan lopen in het bos. Ja dag!

Eindelijk luisteren de vrienden van Choco. Ze gaan hem helpen met zijn plan om superberoemd te worden. Ze tweebeners zijn het gelukkig ook niet mee eens met wat de Teeveetroela wilt. Zo komt het dat Choco, Koekie, Berend en Bruno hard moeten oefenen. Zelfs de kippendames en Amelie helpen mee! Want als zij niet winnen, komt er geen geld voor een nieuwe stal. En dat laten de supershetty’s niet gebeuren!!