Springwedstrijden en babyzwijnenoppas

Choco en Koekie gaan mee op een tochtje om te gaan picknicken. Maar de picknick wordt ruw verstoort door een stel wilde zwijnen. Choco en Koekie zouden Choco en Koekie niet zijn als ze hun mensenvrienden niet zouden redden. Ze zijn toch immers supershetty’s?!

Als ze weer thuis zijn hebben de tweebeners een raar idee. Rijden is iets dat Choco en Koekie al een tijdje doen, maar nu willen ze gaan oefenen met springen! Ahh, als we maar niet ook van die roze banden om hun benen hoeven te doen zoals Gravin het heeft. Zij is zo uit de hoogte en denkt dat ze alles het beste kan. Nou, dat laat Choco natuurlijk niet op zich zitten. Zeker niet als hun beste vriend Berend het springen heel serieus gaat nemen. Wat is dat nou weer voor een vriend? Ze zijn niet goed snik. En dan gaat mevrouw Veldman, de bazin, ook nog eens een springwedstrijd organiseren. Choco wordt al moe van het idee…..

Maar het springen is niet het enige dat er gebeurt op de stal. Want midden in de nacht zijn er rare geluiden. Het blijkt Freddy te zijn, een babyzwijntje. Hij is zijn familie kwijt. Wat moeten Choco en Koekie nu weer met Freddy doen? Ze verstoppen hem in de stal, maar daar is Gravin het natuurlijk weer niet mee eens. Snapt Gravin nu dan niet dat ze nog geen tijd hebben om de ouders van Freddy te zoeken? Nu moeten ze weer iets gevaarlijks doen zodat Gravin niet verklapt waar Freddy zit. Het gaat lang goed, totdat Freddy opeens ontsnapt waar de tweebeners bij zijn. Zal dat nog goed komen? Zouden Choco en Koekie de supershetty’s Freddy nog kunnen redden? En hoe loopt het af met de springwedstrijd? Lees het in Supershetty’s en de springwedstrijd!!