Boek, oliebollen, servetten

Oliebollen en een vermiste kat

Het is bijna oud en nieuw bij Levi en Lotte. Ook is moeder bijna jarig. Levi en vader zijn druk bezig met een cadeau. Maar dan gebeuren er wel veel nare dingen. Er wordt ingebroken bij buurman Dirk. En Beau de kat van buurvouw Klaartje loopt weg. Beau is alles voor Klaartje en het is dus extra erg dat Beau weggelopen is. Ze bidden erom dat Beau snel terug mag komen.

Ondertussen zijn ze ook bezig met oliebollen bakken. De oliebollen die ze maken zijn niet alleen voor zichzelf, maar om weg te geven aan andere mensen. Gelukkig mogen Levi en Lotte zelf ook bakken en lekker snoepen van de oliebollen.

Na oud en nieuw hebben een heleboel mensen oliebollen gekregen. Maar Bram kreeg geen oliebollen. Bram is boos op God, want zijn moeder is overleden. Bram gaat niet meer naar de kerk. Lotte vindt het wel een beetje zielig voor Bram. Stiekem brengt ze daarom nog een paar overgebleven oliebollen naar Bram. Maar wat er dan gebeurt…. Zou Beau terug komen? En zou Bram misschien minder boos op God worden? Hebben de oliebollen daarbij geholpen?

Lees het in het boek Oliebollen voor Bram!!