Maffe meester Daan speelt bananenslagbal

Een maffe meester die met patat rekent

Het schooljaar begint en meester Daan staat voor een nieuwe klas. Het is de eerste keer dat hij een eigen klas heeft, hiervoor was hij alleen invalmeester. En dan zitten er nog wel 25 kinderen in de klas. Pfoe, dat is nogal wat, vooral wanneer er een Iebeejer langs komt. Dat is een soort juf maar dan zonder eigen klas. Meester Daan snapt niet zo veel van de Iebeejer. Hij weet haar naam ook niet, dus hij noemt haar de juf ik-weet-niet-hoe-ze-heet. Ze heeft wel een heleboel te mopperen. Maar hij kan toch zelf wel bepalen hoe hij les geeft aan de klas?

De lessen van meester Daan zijn een beetje….. maf? Hij speelt bananenslagbal met de kinderen wanneer ze zich vervelen bij rekenen, maar rekenen met de patatmethode is ook niets vreemds voor maffe meester Daan. Of wat dacht je van leesles met Waar is Wally? Of een spellingestafette? Maffe Meester Daan zorgt ervoor dat de kinderen in de klas het heel leuk vinden op school. Jet die geen moeder meer heeft, Martijn die moeilijk kan leren en Job die soms heel erg druk is…… Ze vinden het allemaal leuk in de klas bij Maffe Meester Daan. Want waarom zou je alleen in de klas moeten leren? Meester Jesse geeft een geweldig idee wanneer hij de techniek-dag bedenkt. Want Maffe Meester Daan heeft nog een klushuis waar nog heel veel te doen valt. Het wordt pas echt leuk wanneer een skippybal in de klas een beetje lek lijkt te zijn.

                                                                          Wil je weten wat er dan zal gebeuren?                                                                                                    Ga dan snel naar de bibliotheek of boekenwinkel en ga op zoek naar Maffe Meester Daan speelt bananenslagbal!!