Ella's kerstwens

Ella's kerstboodschap

Ella kijkt samen met mama Hert naar de sterren. Er valt een ster. Ella mag en wens doen, maar moet deze niet hardop zeggen. Want dan komt de wens niet uit. Maar het is erg koud. Het is vroeg winter geworden. Er is bijna geen eten te vinden. Het is ook al bijna kerstmis! Hoe moet het nou? Dan doet Ella haar wens.

De volgende dag hoort Ella belletjes rinkelen. Wanneer ze op zoek gaat naar de belletjes vindt Ella plots allemaal lekkere dingen. Haar vrienden uit het bos helpen haar allemaal. Een voor een komt er een vriendje bij. Martin de eekhoorn, Ralph de haas, de vogels, uil, das, vos en nog veel meer dieren komen helpen. Samen zorgen ze voor een geweldig feestmaal met de kerst. En wie is die ezel? Waar komen de belletjes eigenlijk vandaan? Hoe komt de boom zo mooi versierd?

Geniet maar gauw van het boek Ella’s kerstwens met mooie rustige platen. Je krijgt er echt het gevoel van dat je bij Ella in het bos zit. Ook de doorkijkpagina is heel erg leuk. Een heerlijk kerstboek met de boodschap van waar kerst eigenlijk echt om gaat.