Dochter van de onderwereld kaft

Rotterdamse drugsbendes en
de zoektocht naar een moordenaar

Wat zou jij doen als je te horen krijgt dat je vader doodgeschoten is? Nikki’s vader was een groot crimineel, maar dat maakt voor Nikki niets uit. Jaap Verdonk was en blijft haar vader en daarom wil ze uitzoeken wie haar vader vermoord heeft. Maar zo makkelijk is dat niet wanneer je bent opgegroeid tussen allemaal Rotterdamse criminelen. Want wie kan je vertrouwen en wie niet? En bij wie kan ze dan terecht?

Gelukkig heeft Nikki Jim nog. Hij lijkt Nikki echt te begrijpen en stelt ook geen lastige vragen zoals al die andere mensen wel doen. Jim helpt haar zelfs de laptop van Mick te hacken!! Mick werkte samen met haar vader maar lijkt nu zijn eigen plannen te hebben. Hij is gevaarlijker dan je zou denken. Nikki weet echt niet meer wie ze moet geloven en wie ze kan vertrouwen. Want als Mick zo gevaarlijk is, hoe zit het dan met Yassin Farouk?? Hij gijzelde haar immers. En Gilles, de chauffeur van Jaap Verdonk? Die lijkt ook zo zijn geheimen te hebben met een vals alibi. Die agent Grindbundel lijkt het helemaal niet erg te vinden dat Jaap Verdonk dood is. Haar moeder Emma Verdonk doet nu steeds meer in het criminele wereldje en zegt dat ze nog wat losse eindjes heeft. Jaap Verdonk zei altijd: Nooit losse eindjes houden.

Wanneer Gilles aangereden wordt en bijna dood gaat, besluit Nikki dat ook zij geen losse eindjes meer wil hebben. Hoe levensgevaarlijk het ook is, ze zal zorgen dat deze criminele bende ophoudt…. Ze is niet voor niets de dochter van de onderwereld.

De auteur Theo-Henk Streng heeft ook het korte verhaal De Rat geschreven. Dit speelt zich af voor Dochter van de Onderwereld. Theo-Henk Streng vindt dat niet alles geld hoeft te kosten, daarom mag ik het op deze pagina plaatsen zodat jullie het gratis kunnen downloaden. Lees je mee met mij?
Download hier De Rat